یکشنبه, 02 آذر 1393 10:35

مدارک لازم تور چین

نوشته‌شده توسط 
امتياز اين آيتم
(0 راي)

 

در تور چین پرواز گارانتی و غیر قابل استرداد می باشد.

مسئولیت کنترل پاسپورت تور چین از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبار پاسپورت به عهده آژانس همکارمی باشد و آژانس قصر شیرین مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.
 
در صورت کنسل نمودن تور چینر و یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت 50% مبلغ بلیط و 2شب NOSHOW هتل کسر و الباقی مبلغ استرداد می گردد. کمیسیون CHD نصف بزرگسال می باشد و نرخ INF مبلغ 490.000 تومان می باشد .
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویز اتور چین : اصل پاسپورت ، با حد اقل 7 ماه اعتبار ، دوقطعه عکس 5*3.5 ، آدرس + شغل و شماره تلفن

خدمات تور چین : بلیط رفت و برگشت ایران ایر، 7 شب اقامت با صبحانه ، 4 شب پکن – 3 شب شانگهای ، ترانسفر فرودگاهی ، بیمه مسافرتی، ترانسفر بین شهری با قطارهای سریع السیر و لوکس ، راهنمای فارسی زبان ، ویزای گروهی ، 4 روز گشت شهری با 3 وعده ناهار (دیوار چین ، کاخ تابستانی ، شهر ممنوعه ، پارک المپیک ، میدان تیان آن من ، باغ یو ، برج تلوزیونی شانگهای ، کارخانه ابریشم ، کارخانه مروارید ، گشت مراکز خرید)  

   

دفعات مطالعه 37673 مورد تاريخ آخرين ويرايش یکشنبه, 02 آذر 1393 10:35

نظرتان را بنويسيد

کامل‌کردن فيلدهاي علامت‌دار شده با (*) ضروري است. کد HTML قابل پذيرش نيست.

دانستنی های تور چین

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net